Биорезонансна диагностика - ДИАЛОГ НОВА

Мощен диагностичен инструмент, съчетаващ в себе си традиционна и нетрадиционна диагностика и терапия, позволяващ да се използва завършен цикъл:

диагностика > лечение > контрол > прогноза

За диагностика могат да се използват няколко режима:

 • Метод на д-р Фол;
 • Метод Вега-тест;
 • Метод Експрес-диагностика

В апарата е вграден медикаментозен селектор – електронна аптека, съдържаща повече от 30000 разлечни препарати: нозоди, органопрепарати, комплексни препарати, хомеопатични препарати, препарати на фирмата „Heel“, вируси, бактерии, гъбична флора, хелминти, едноклетъчни, ферменти, витамини, микроелементи и др.

Измерването се извършва с помощта на електроди, в зависимост от избрания режим:

 • активен и пасивен (в режим Фол/Вега)
 • ръчни, крачни и челни електроди (при Експрес диагностика)

ЦЕНА: Биорезонансна диагностика с ДИАЛОГ НОВА, консултация и назначаване на програма – 60 лв.

Биорезонансна диагностика - БИОСПЕКТ 21

Изследва по органи и системи

 • предоставя информация в медицински диагнози с ДОСТОВЕРНОСТ ДО 95%. Изследва всеки орган на тялото. Дълбочината на процеса преминава през изследване разрез на орган, изследване тъкани на микроскопско ниво, изследване на клетъчно ниво, ядро на клетката – до молекула ДНК и отделен ген! Получавате информация за нивото, на което се развива съответния процес във вашето тяло.

Състояние на опорно двигателен апарат

 • от гръбначния стълб са изходите за всички нерви, които инервират цялото тяло. При дискомфорт в областта на гръбнака, се нарушават функциите на гръбначномозъчните нерви и органите, които те инервират. Човек не може и да се досети дори, че един или друг проблем може да е свързан с проблеми в гръбначния стълб. БИОСПЕКТ 21 дава информация за състоянието на гръбначния стълб и гръбначномозъчните нерви.

Вега тест за най-подходящите храни

 • с какво да се храним и кои храни могат да подобрят нашето физическо състояние? На принципа на биорезонанса, БИОСПЕКТ 21 дава точен отговор, под форма на списък с храни. Получавате информация кои са най-добри, кои са неутрални и кои са неподходящи за вашето здраве!

Изследване за микроорганизми

 • получавате пълна информация за наличните микроорганизми – вируси, бактерии и паразити в организма ви. Ще получите насоки и препоръки за следващите си действия – за профилактика и терапия.

Изследване биохимичния статус на кръвта

 • наличието или липсата на определени елементи в кръвната плазма, е информация за наличие на различни процеси в човешкото тяло. Ще получите информация за това, кои елементи на кръвната плазма са извън норма и какво е добре да предприемете за тяхното нормализиране.

Биорезонансна терапия

 • Освен за диагностициране, БИОСПЕКТ 21 е създаден и за лечение. Функцията МЕТАТЕРАПИЯ позволява лечение на всеки орган, който се нуждае от това. За целта се провеждат поредица от сеанси, при което лечебният ефект се постига без наличие на химични продукти, бързо и в дълбочина.

Репринтер

 • Заготовка на продукти за лечение. Лечебната функция на БИОСПЕКТ 21 се изразява и във възможност за изготвяне на лечебен препарат, носител на информацията за лечението на съответния орган. Изготвеният продукт е под форма на кристални гранули /захар/, вода или спирт. При приемане, лечението се извършва бързо и в дълбочина. Така приготвения продукт може да се използва и за отстраняване на налични микроорганизми в тялото – вируси, бактерии, паразити.

Тест за енергийна съвместимост

 • Уникална функция на БИОСПЕКТ 21, чрез която можете да направите изследване за енергийна съвместимост между вашето състояние и продукта, който искате да ползвате. Получавате информация за степента, в която продуктът /храна, лекарства, добавки, течности и пр./ влияе върху здравето ви – положително или негативно.

Диагностиката извършва Димитър Димитров.
Ролята и мястото на човека, който анализира резултатите, е същността на това изследване. От начина, по който ще бъдат интерпретирани резултатите от изследването, зависи какъв ще бъде изходът от констатираното състояние.

ЦЕНА: Изследване с апарат за Биорезонансна нелинейна диагностика БИОСПЕКТ 21 – 75 лв

Комбинирано изследване с Диалог Нова + Биоспект 21 – 90 лв.

Димитър Димитров за своята роля в процеса на диагностициране и терапия:

Всяко заболяване е информация. Информация от физическото тяло, показваща на болния връзката между неговото страдание и дисбаланса в конкретна област на неговата психика. Обикновено подобни дисбланси се предизвикват, когато човек през дълги периоди от живота си, отказва да приеме определен тип информация, която има значение за развитието на неговия характер.

Всеки орган е свързан с точно определени качества и процеси в развитието на човешката личност. Когато пропуснем определена жизнена информация или откажем да работим с нея, свързаният с нейното приемане и отработване орган, започва да страда. Чрез заболяването, човекът получава информация с какво в живота си отказва да работи или е пропуснал. Това се моделира и се изразява в чертите на характера, вплетено е в неговите навици и привички. В крайна сметка, тези пропуски водят до заболяване.

Да се очаква, че чрез попълване на пропуснатата информация, страданието ще изчезне веднага, е несериозно. Процесите на възстановяване, дори и при 100% попълнена информация, продължават известно време. Това време е необходимо, за да може и тялото, след ума, да възприеме и усвои получената информация и да започне да работи с нея. В идеалния вариант, за това са необходими поне 40 дни. През този период, тялото се нуждае от подкрепа. Тази подкрепа се получава чрез въздействие върху него с различни физични и енергийни методи. Целта е подпомагане на телесните структури да приемат и усвоят по-безболезнено новите информации. В този период са подходящи енергийни, информационни и физически въздействия върху тялото (Биорезонансна терапия), в посока балансиране и подкрепа на възстановителните процеси.