Новото познание – КОСМОСОФИЯ УКСИМ – център за Планетарна Служба

Приятели, 

 

мнозина от Вас усещат значението на днешните времена за по-нататъшното развитие на живота на тази планета. Целият живот ни показва, че старото си отива с бързи темпове. Рушат се установени с векове порядки, правила, представи. Хората усещат, че нещо се случва – нещо различно и за мнозина плашещо. Мнозина изпадат в плен на страховете, свързани с несигурността за утрешния ден, за тяхното материално и физическо съществуване. 
На дневен ред излиза въпросът – а сега накъде? 
 През последните десетилетия се появха много информации и автори, които дават своите предложения за посоката, в която ще поеме човешкото развитие. Създадоха се множество групи, които прилагат частично или повече правилата, посочени от тях. Една част от ентусиастите продължават да експериментират, други се отказаха. Едни получиха прозрения за живота си и се върнаха в материалния свят, за да ги приложат. Други продължават да служат на Духа, в търсене на собствения си опит като човеци. На много хора им предстои тепърва да започнат своите търсения. 
Без значение към коя от тези групи принадлежим, считам че всеки получава онова, което му е необходимо, за да върви изправен в живота си, за своя радост и в помощ на своите близки.
Днес е време да разширим погледа си и да си зададем въпроса – достатъчно ли ми е да съм полезен на себе си и на своите най-близки?

Мога ли да направя нещо повече от онова, което съм правил до сега в живота си?
Дали мога да направя нещо и за тази Планета, за това Мироздание? Имам ли вътрешния подтик за това?  
 
За онези от Вас, които вече са си задали тези въпроси, за онези от Вас, в които тези въпроси предизвикват вътрешен отклик, резонанс, е следващата информация. 
 
СРЕЩА С НОВОТО ПОЗНАНИЕ –
КОСМОСОФИЯ УКСИМ, ЦЕНТЪР ЗА ПЛАНЕТАРНА СЛУЖБА
„Когато Душите могат да разпрострат своята дейност, в единение и братство, до конкретните нива, освободената Енергия импулсира планетарната сфера“.
Даниел Гаглиардо, Космософия Уксим
 Срещите на групите Уксим, са срещи с Волята на Новата Енергия, без схеми, доктрини и стари техники.
В архетипа на еволюционното развитие на този преход, съществото, след като направи индивидуалните си опитности, трябва да се отвори и приеме предложението на душата си за групова еволюционна дейност.
Срещите на групите Уксим се състоят от кратък разговор, свързан с новото познание Космософия Уксим, мълчание, работа с материали на Даниел Гаглиардо, записи от срещи с Даниел Гаглиардо, книги, мантри и напеви по необходимост и всички предложния на Енергията, свързани с Новото Познание и Инструкция.
Пробудените същества на планетарната повърхност, съвместно с по-големите братя от междуземните и извънземните цивилизации, получават за изразяване предложения от Космическата Интелигентност.
Голяма е необходимостта, в този етап на дълбоки трансформации в нашата галактика, слънчевата система и планетата, същества с пионерски дух, смели и обичащи непознатите пътища, да изразят архетипа на груповата еволюционна дейност.
Водещ на срещите е организаторът на групите Уксим за България, Сашка Тончева- Морган.

 

 ВХОД: СВОБОДЕН (дарение за залата по желание)

КОГА: всеки ВТОРНИК, 18.00 ч

КЪДЕ: Варна, Клуб РОЗЕА (Къщата на здравето), ул. Архимандрит Филарет 6

*********
*********

Кой е Даниел Гаглиардо?

Даниел Гаглиардо е основател и инструктор на Уксим, Център Планетарен Служба в Кордолба Аржентина . Сред дейностите си и в продължение на почти три десетилетия той е предлагал и провеждал конференции в различни страни от Америка и Европа. Материали от тези разговори са аудио библиотека и в писмен формат, използвана като материал за изучаване от групи и индивиди в различни части на планетата като по този начин се улеснява енергията от задълбочаване и изучаване.

Космофия, космическата енергия, предлагана чрез този инструктор в неговите учения, позволява на всяко същество да напредва в приближаването на Истината според неговите истински възможности; в съответствие с неговия еволюционен цикъл. Поканата е да напредват в четене и ходене в синхрон със собствената си душа. По този начин, изпитва безпрецедентен формат церемонията на съществуването и нейната космическа конотация.

Книгите

Книгите и записита са конкреция на стимули, получени като част от еволюционна задача на групата на Уксим. Съдържанието и съставянето на конкретна тема, се очерта от отговорите, предоставени от Гаглиардо в консултациите с тези, които участват в тези призиви за обучение и задълбочаване. Философско-духовната програма, координирана от този инструктор, поддържа непрекъснатата си отдаденост да подпомага Еволюционния план в настоящия Плантарен план.

“Всяка поета задача за Еволюционния план, ни поставя пред безпрецедентното и непознатото. Нашето съзнание трябва непрекъснато да се адаптира към обширните изисквания, които изискват актуализация и трансформация. Когато бяхме стимулирани вътрешно да предложим сътрудничество.

  Интервю с Даниел Гаглиардо, проведено при гостуването му в България, можете да видите на https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=uCh9esCk6jA&feature=youtu.be