«Рейки на Атлантида“ – 1 ниво /курс- посвещение/

РЕЙКИ – е една от най-древнитесистеми за енергийноцелителство, чиито корени ни водят към древната Атлантида, но остава една от най-известните и популярнисистеми за изцеление в света и сега.

Това е изкуство за изцеление на Тялото, Душата и Духа с космични и духовни енергии, които целителят предава на себе си или на друг човек, чрез полагане на ръце.

Посвещението, което се извършва на семинара от Мастер-Учителя, спомага за дълбоко изчистване и оздравяване, в значителна степен усилва целителските способности на човека, а самата енергия придобива уникални лечебни свойства.

Изкуството РЕЙКИ може да се научи от всеки желаещ, независимо от възрастта, способности и ниво на подготовка.

Методът РЕЙКИ прекрасно съчетава в себе си достъпност, простота, абсолютна безопасност и високаефективностедновременно. Усвоявайки го, ще се научите да възстановявате своето телесно, душевно и духовно здраве, да изцелявате животни, растения, успешно да се справяте с различни житейски трудности, да възстановявате взаимоотношения, да привличате в живота си успех и благополучие и да помагате на другите, защото дара на целителството, дара на добрия вълшебник е заложен въввсеки от нас от Твореца изначално…

***************

КОГА: 23 окт. (пет) 18.30-21:00 ч ; 24 окт. (сб) 10.00-20.00 ч.

Такса за участие: 100 лв.

За участие е необходимо да се свържете със Сергей и да заявите участието си ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Свържете се с него на е-мейл svk-atlantis@mail.ru

Необходимо е заплащане за участие, което трябва да бъде осъществено до началото на събитието по сметката на координатора на семинара:

IBAN BG 84 UNCR70001523836936 в BGN

Камелия Симеонова Владимирова.

Посочете «захранване на сметка».

За всеки случай нейния тел. 0888 713 46