СИСТЕМА «МАКС-ПЛЮС» – самовъзстановяване на организма и съзнателно управление на имунитета.

 

Сергей КУЗНЕЦОВ разказва за своя метод:

Тази система има, както профилактична, така и висока лечебна стойност и позволява за сравнително кратко време, да се възстанови здравето, дори при тежки заболявания!

Няма аналог в света!

Системата «МАКС-ПЛЮС» е създадена от мен, въз основа на друга революционна методика, разработена от клиничния психолог и биохимик, Александър Максимович Арбузов.

Причините за нейната поява на бял свят имат трагичен отпечатък и в същото време предизвикват искрено възхищение към своя създател!

Съпругата на Александър Максимович почива от много рядка болест, наречена „синдром на Гудпасчър“. Досега причините за него не са известни и следователно няма лечение. Заболяването обикновено се развива бързо и е с фатален изход.

Според медицинската статистика, синдромът на Гудпасчър се предава по наследство на момчетата в рода, а първите симптоми на това заболяване се появяват при юношите, на възраст 17-18 години.

По време на смъртта на съпругата си, 15-годишният син Владислав остава в ръцете на Александър. Той е единственият близък до него човек и има не повече от три години, по някакъв начин да го спаси от смъртоносната болест!

Именно този факт подтиква Александър да започне да търси решения на този проблем!

Така той започва задълбочено да изучава физиология, биохимия, имунология, търси първопричините за онкологията, автоимунните и други сериозни заболявания, като постепенно създава своя собствена лечебна система!

На 18-годишна възраст у сина му Владислав наистина започват да се появяват първите признаци на този синдром, но за щастие, към този момент, Александър вече е подготвил основата на собствената си методика!

В резултат на това, Владислав става първия пациент на баща си и напълно се излекува от заболяването си!

По този начин, пълното изцеление на човек от синдрома на Гудпасчър, с пълното възстановяване на всички функции и системи на организма, включително имунната система, може смело да се нарече чудо в световната медицина!!!

Александър Арбузов нарича своята методика “РУНИ”, което означава

“РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА ИМУНИТЕТА”

По-нататъшното практическо използване на метода РУНИ показва, че той е в състояние ефективно да се справи, дори със сериозни заболявания, като автоимунни нарушения, онкология, СПИН, диабет, хепатит С и др.

След появата на системата „РУНИ“, Александър Максимович създава собствен център – «ЦЕНТЪР АРБУЗОВ», в родния си град Уфа, който заслужено се ползва с все по-голяма популярност!

Все повече хора, с най-сериозни заболявания, идват в центъра и то не само от различни градове на Русия, но и от други страни! И за повечето от тях, методът на Арбузов става буквално спасение!

В момента редица уважавани имунолози, онколози и други медицински специалисти от най-висок ранг, си сътрудничат с центъра на Арбузов! Всички случаи на изцеление, както и динамиката на заболяванията, се записват и документират в лечебните заведения!

*********

Използвайки многогодишния си опит и знания в областта на психологията, духовните практики, традиционната и алтернативната медицина, адаптирах метода «РУНИ» за хора без медицинско образование и опит в медитацията, а също така, значително го подобрих и допълних, като включих в него редица ефективни методи от всички горепосочени области, включително индивидуална работа, със задълбочено проучване на всички основни първопричини за болестта!

Исках да дам на собствения си подобрен метод свое име и го нарекох система

 МАКС-ПЛЮС,

където «МА» означава «Метод на Арбузов»

«КС» – «Кузнецов Сергей»

«+» означава «Синтез, Добавяне, Ново ниво и Ново качество»!

По такъв начин, системата «МАКС-ПЛЮС» се отличава със следните предимства:

 Той е адаптиран за хора, които нямат медицинско образование и нямат опит в медитацията;

  • Теоретичните знания и практическите упражнения по метода “РУНИ” се систематизират и представят в проста и достъпна форма за всеки човек;
  • Всеки практически урок се предхожда от подробно предварително обяснение с помощта на визуални помагала;
  • Завършен и значително подобрен чрез мощни методи от областта на алтернативната медицина, както и редица уникални психологически и духовни практики;
  • Включва не само групова, но и моята индивидуална работа с човека, която е придружена от задълбочен анализ и проучване на всички възможни основни причини за заболяванията (стрес, страхове, потиснати емоции и други психоемоционални фактори, отрицателни подсъзнателни програми, енергоинформационни поражения, начин на живот, хранене и др.)
  • Включва редица мои собствени авторски практики.

 ********* 

 В заключение, към думите на А. М. Арбузов за възможностите за възстановяване на здравето дори при тежки състояния, бих искал да добавя личния си апел към хората, страдащи от сериозни заболявания:

Скъпи приятели! Няма никакво значение в какво състояние сте или колко страшна е вашата болест!

 Дори да е онкология в последен стадий! И дори няма значение дали сте оперирани или сте преминали курс химиотерапия …. не са важни ….

Важно е да имате решимостта да се борите за здравето си, независимо от всичко!

Важно е да не се отчайвате и да не губите надежда и вяра във възстановяването!

Важно е да можете да мислите позитивно и да прощавате! И ако в допълнение към горното сте готови да поемете отговорността за здравето си и сте способни да работите усилено върху себе си, тогава имате шанс да си възвърнете здравето!

 *********

За програмата на курса, вижте на http://biomedisvarna.bg/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F/%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d1%81-%d0%bf%d0%bb%d1%8e%d1%81/