All for Joomla All for Webmasters

« Закони и Принципи на Мирозданието» – лекция на Сергей Кузнецов

Темата за Висшите сили, Божествените закони и принципи, е сложна и проста едновременно.

Проста, защото Законите на Мирозданието са непреходни. Те работят винаги и навсякъде, независимо от това дали знаем за тях,  дали ги рабираме или не.

Проста е, защото сме родени с интуитивното знание и чувстване на тези закони. Ние живеем според тях, те са „вградени” в нас, в нашето ДНК и във всичките ни енергийни структури.

Върху тези закони и принципи, е построено всичко: Вселената, ние, взаимодействията помежду ни и с обкръжаващия ни свят, с времето и пространството…

Сложността на въпроса се състои в това, че ние не осъзнаваме тези закони така дълбоко, че те да застанат в основата на нашите постъпки, морал и начин на мислене!

За мнозинството обикновени хора, е трудно да приемат и разберат съществуването на тези закони и поради факта, че е възможно да разберат нарушението им, единствено по реакцията на средата или тялото, в резултат на наше действие или бездействие. А средата и обкръжаващият ни свят, често реагират на действията ни не веднага, а със закъснение и често не в същата плоскост, в която ние сме нарушили Закона….

Знанието и правилното разбиране на тези закони, водят човека към здраве, развитие и успех. Помага му да изгради хармонични отношения с другите хора, дават  му дълбоко разбиране на житейските събития и го награждават с такива безценни качества, като духовна мъдрост!

КОГА: 8 април, 18.00-22.00 ч

КЪДЕ: Варна, Клуб РОЗЕА

ЦЕНА: 30 лв

Участието на всички събития на школа „Атлантис” е възможно след предварително записване на следните телефони:

0888 726 450 – Димитър Димитров

0898 465 563 – Петя Стефанова

Очакваме Ви!

Дата

21 мар. 2020 - 08 апр. 2020

Продължителност

18:00 - 21:00

Цена

30.00 лв.
ул. Архимандрит Филарет 6

Адрес

ул. Архимандрит Филарет 6
ул. Архимандрит Филарет 6
Клуб за духовно развитие РОЗЕА

Организатор

Клуб за духовно развитие РОЗЕА
Телефон
0888 726 451
Ел. поща
biomedisvarna@gmail.com

Write a Reply or Comment