All for Joomla All for Webmasters

САКРАЛНА ГЕОМЕТРИЯ НА ВСЕЛЕНАТА

или МАГИЯТА НА СИМВОЛИТЕ

Водещ: Сергей КУЗНЕЦОВ

Древните духовни учения, които все повече и повече се потвърждават от изследванията на съвременните учени, свидетелстват, че нашата Вселена е построена, в съответствие с определени математически закони, на основата на редица геометрични фигури, наричани в езотериката символи на сакралната геометрия на Вселената.
Големият познавач на сакралната геометрия Друнвало Мелхизедек свидетелства, че информацията за тези символи присъства буквално във всеки атом на Вселената и във всеки вид и форма на материята във Вселената!
По такъв начин тази информация присъства и във всяка клетка на организма ни и е вплетена в структурите на нашите чакри, енергийни канали, всички фини тела, а също така и във всички структури на съзнанието и подсъзнанието ни.
Именно за това магията на символите на сакралната геометрия на Вселената, винаги са се считали от духовните адепти за най-бързите и мощни способи за промяна на съдбата, на здравето и качеството на живот на човека!
Посветените в тази магия са били прекрасно осведомени за основните символи на сакралната геометрия на Вселената, за техните свойства и влиянието им върху различни аспекти от човешкия живот!
Аз съм благодарен на съдбата и на Създателя, че животът ме срещна с уникални хора, носители на тези древни знания и с огромно удоволствие, на свой ред, съм готов да ги споделя с Вас!

Срещата ще се състои:
Кога: 17 февруари 2019 г.. 11:00 – 20:00 ч.
Къде: гр. Варна, Клуб РОЗЕА

Допълнителна информация:
тел. 0888 726 450 Димтър Димитров
0898 465 563 Петя Стефанова

Дата

17 февр. 2019

Продължителност

11:00 - 20:00
ул. Архимандрит Филарет 6

Адрес

ул. Архимандрит Филарет 6
ул. Архимандрит Филарет 6
Клуб за духовно развитие РОЗЕА

Организатор

Клуб за духовно развитие РОЗЕА
Телефон
0888 726 451
Ел. поща
biomedisvarna@gmail.com

Write a Reply or Comment