УСПЕХЪТ – практически тренинг

Скъпи приятели!

Достоверно е известно, че само 5% от хората в света постигат финансова независимост, успех и хармония във всички сфери на своя живот! А може ли един обикновен човек да постигне всичко това, без висок социален статус, без изключителни способности и богатство?

Животът, с многобройните си невероятни примери, отдавна е дал своя положителен отговор на този въпрос!

Ако използваме проста аналогия, животът може да се разглежда като ключалка с цифрово кодиране. Като въведете правилния код и в правилната последователност, определено ще отворите ключалката, тоест ще постигнете това, което искате в живота си и ще стигнете до успех! А тайната на откриването на „правилния код на живота“ е толкова проста, че на много хора им е трудно да повярват в това!

С други думи, тайната на този „правилен код“ се крие във факта, че в живота, оказва се, има определена „правилна“ комбинация от намерения, мисли, принципи на работа и действия, която прави възможно постигането на гарантирано здраве, благополучие и успех в живота!

Това означава, че вместо хаотично набиране на цифрите на житейския код, както някои правят с игралните автомати, с надеждата за късмет, просто трябва да повторите опита на тези, които вече са постигнали хармония и успех в живота си, да възприемете и приложите техните принципи на работа и нещо също толкова важно да усвоите особеностите на тяхното мислене!

Интересен факт: при всички успешни и състоятелни хора, този опит, особеностите на мисленето, принципите на работа и качествата са еднакви!!!

И не бива да забравяме, че много от тях са започвали

своя път към успеха практически от нулата!

Освен това, в настоящия момент от времето, ние дори имаме едно значително предимство в сравнение с тях под формата на голямо разнообразие от езотерични практики, които наистина могат значително да ускорят постигането на целите ни!

***********************************

С огромно удоволствие ви каня на своя уебинар „Ключи към успеха“, където бих искал не само да ви представя тази уникална система,

но и да ви дам някои от нейните практически техники!

**************************************

КОГА: 21 октомври (ср), 18:30-21:00 ч.

СВОБОДЕН ДОСТЪП !!!