БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ (БРТ) Що е то?

Чрез Биорезонансна терапия, се контролира процесът на оздравяване и се гарантира оздравяването и възстановяването на нарушените функции във всички органи и системи.

Чрез програмите, използвани в биорезонансната терапия, могат да се унищожат напълно и да се предотврати повторно появяване на болезнените последици и механизми, които предизвикват и поддържат вашето заболяване, като:

  • паразити,
  • вируси,
  • бактерии,
  • едноклетъчни,
  • гъбички и плесени,
  • стрес,
  • депресии и др..

БРТ напълно елиминира всички блокажи и дисбаланси в енергетиката на организма, нарушение във вегетативната нервна система, лимфен застой, автоинтоксикации, автоимунни заболявания.

По този начин, БРТ систематично и адекватно разрушава порочния кръг на болестните реакции към постоянно вътрешно напрежение и хронични заболявания на органите, и след това използва всички сили и ресурси на организма да се самоизлекува, саморегулира и подържа естествения процес на хомеостаза.

Във възстановително-лечебния процес, БРТ следва естествените пътеки за самолечение, кодирани във всеки орган, т.е. без да го нарушават и без да  се противоречи на природните закони.

Създадените съвременни програми за терапия, се основават на всички достижения на традиционната и източната медицински науки, квантовата физика и инженерните направления в човешката дейност. Чрез тях, може да се достигне до пълно излекуване и на т.нар. „нелечими” заболявания, без прием на химични или други неестествени за организма субстанции.

Днес БРТ е дейност с високи постижения в профилактиката, лечението и оздравяване на човешкото тяло.

Апаратите БИОМЕДИС, с които извършваме БРТ, са сред най-модерните в лечебната работа.

Вижте повече за БРТ на biomedisvarna.bg/биорезонансна-терапия/