Какво представляват пептидите и как действат

Какво са пептидите?

Пептидите са фракция от цялата аминокиселинна верига и имат органо-специфичен характер. Пептидите служат, като информационен преносител на ДНК информация към клетките. За клетките от всеки орган има един-единствен пептид.

Как се добиват пептидите My Real Way

Получаването на пептиди става, чрез високо технологично извличане от клетките на специално отглеждани телета. До скоро само богатите хора можеха да си позволяват ползването на пептидни програми за лечение, удължаване на младостта и съхраняване на здравето.

Защо са толкова ефективни пептидите?

 В клетката има две основни молекули, благодарение, на които нашето тяло може да се самовъзстановява и лекува: Едната е ДНК, която е биологично неактивна матрица, другата е пептид, който, чрез свързването на различни участъци от ДНК веригата пренася биоактивна информация, важна за правилното функциониране на клетката. С нарастване възрастта на човека, количеството на пептидите в клетките на органите намалява и това води до забавяне регенерацията на клетката и намаляване на имунната ѝ защита срещу патогени и токсини.

Пептидите са информационният ключ към забавяне на стареенето на клетките и силна имунна система.

Ако за един човек е важно подмладяване и удължаване на живота, за друг е важно оздравяването от диабет, сърдечна недостатъчност, хипертония, затлъстяване, бъбречна недостатъчност, Хашимото, Паркинсон, остеопороза, остеохондроза и други.

Процесът на подмладяване и оздравяване е един и същ. Чрез внасяне на достатъчно количество органоспецифични пептиди, клетките в дадения орган възстановяват естествените си способности за хранене, детокс, регенерация. Важно е да се знае, че от болна клетка, при клетъчното делене се получават болни клетки и така омагьосаният кръг не ни позволява да оздравеем и  стареем по-бързо. Когато една клетка се разболее, разболява се целият организъм. Лекарствата са полезни до толкова, до колкото е необходимо да се спре възпалителният процес, но те не лекуват клетката. Само пептидите могат да направят това.

Пептидите действат там, където лекарството не може!

Поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват през клетъчната стена в увредената тъкан и в клетките, където доставят необходимата информация за стартиране на клетъчната регенерация и отключване запаса от стволови клетки.

Пептидите поддържат информационната матрица в клетките на органите и могат да удължат до 30% продължителността на живота, ако се приемат пептидни комплекси за забавяне на клетъчното стареене. Пептидните биорегулатори My Real Way oсигуряват активно дълголетие, когато се приемат редовно с цел профилактика!

Приложение на пептидни биорегулатори My Real Way в клиничната практика

Нашата практика в Холистичен Център БИОМЕДИС ВАРНА-БМВ, потвърждава резултатите от лабораторните и клиничните изпитания в Хановер, Санкт Петербург и колеги лекари от Русия, Швеция, Германия и други държави. Получихме уникални резултати при лечение на остеопороза, автоимунен гломерулонефрит, хипертония, подагра, ГЕРБ, колити, гастрити, язви, депресии, сега се провежда лечение на Хашимото, двойки с репродуктивни проблеми, псориазис, дискови проблеми на гръбначен стълб, психоемоционален баланс и други. Пептидите и пептидните комплекси действат, като намаляват възпаленията и стимулират възстановяването на хомеостазата.

След двумесечния курс за детоксикация, изчистване на организма от шлаки, слуз и хармонизация, който провеждаме често с наши пациенти, всички съобщават за значително повишаване на жизнената енергия, усещане за вътрешно спокойствие и подмладяване, подобряване състоянието на храносмилателната и отделителна системи. Виждаме как хората се подмладяват пред очите ни след няколко месечно провеждане на терапия с пептидни биорегулатори.

Съотношение цена-качество на пептиди за пиене My Real Way

Считаме, че пептидните биорегулатори на MyRealWay, предоставят най-добро съотношение цена – качество. Това са многокомпонентни пептидни биорегулатори, създадени с най-модерните технологии в Европа, благодарение на което цената е значително по-ниска от конкурентните производители на пептиди и биоактивни хранителни добавки.

Онлайн консултация, преди закупуване на пептиди My Rеal Way.

Ние oсигуряваме безплатна консултация по телефон или интернет, за да ви осигурим правилен избор. След закупуване на пептидни биорегулатори, за всеки клиент също е осигурена възможност да получи консултация с нас.

Ако имате въпрос свързан със заболяване и възможността за лечение с пептидна терапия, не се колебайте да ни се обадите.

Предимства на пептидни биорегулатори MyRealWay

  1. Пептидните биорегулатори са най-ново поколение нискомолекулни пептиди за пиене и са признати за един от най-ефективните и прогресивни методи за биолечение в Европа!
  2. Висока биологична стойност на пептиди MRW, запазена благодарение на:
  3. Сложен многокомпонентен състав:
    Всяка капсула пептиди My Real Way, съдържа, освен нискомолекулен пептид,  натурални витамини, минерали и билкови екстракти, в специална натурална капсула за продължително усвояване в тънките черва.
  4.  Синергия (ефекта на взаимодействие) в пептидни комплекси MRW. 
    Всички компоненти на пептидните комплекси са старателно подбрани с цел, взаимно да се допълват и подсилват действието си. Пептидите са информационният ключ в ДНК, благодарение  на който се синтезират здрави протеинови клетки, които са строителния материал в организма. Влаганите пептиди са органо-специфични и това ги прави уникални в сравнение с други пептиди и пептидни комплекси на пазара. Минералите в пептидния комплекс My Real Way, подпомагат организацията на аминокиселините в нужния за организма ред. Витамините предоставят енергия на минералите с цел синтезиране и усвояване на аминокиселините. Ензимите създават необходимите условия за работа на витамините.
  5.  Избирателно въздействие върху органите.
    В състава на всеки отделен пептиден биорегулатор My Real Way влиза уникален пептиден премикс, имащ ясно направление и специфично регулаторно действия върху клетките и тъканите на целевия орган.
  6.  Продължителността на ефекта от действието на пептидите  е от 6 до 12 месеца след завършване на пептидната терапия.
  7. Пептиди MRW са 100% натурална продукция.
    Уникален състав от 100% натурални продукти без консерванти и изкуствени вредни съставки. В състава на пептидните биорегулатори  влизат само натурални пептиди от животински произход, извлечени по най-новите технологии в света, екстракти от лековити растения, витамини и минерали.
  8.  Уникална растителна капсула.
    Тази специална растителната капсула съхранява терапевтическите свойства на натуралните пептиди от животински произход и ефективното им усвояване в тънките черва. За разлика от желатиновите капсули, растителната капсула запазва натуралните пептиди от стомашната киселина и осигурява бавно, контролирано навлизане директно в кръвоносната система, за пълноценно усвояване на хранителните вещества от клетките на организма.

Можете да ни се обаждате на телефоните на центъра или чрез контактната форма на сайта ни: https://biomedisvarna.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/