Биорезонансна диагностика с ДИАЛОГ НОВА

Мощен  инструмент за диагностика, позволяващ да се използва завършен цикъл:

диагностика на органите > тестване на продукти за здраве > контрол > прогноза

За диагностика  могат да се използват няколко режима:

 • Метод на д-р Фол;
 • Метод Вега-тест;
 • Метод Експрес-тестване

В апарата е вграден медикаментозен селектор – електронна аптека, съдържаща повече от 30000 различни препарати: нозоди, органопрепарати, комплексни препарати, хомеопатични препарати, препарати на фирмата „Heel“, вируси, бактерии, гъбична флора, хелминти, едноклетъчни, ферменти, витамини, микроелементи и др.

Диагностицирането се извършва с помощта на електроди, в зависимост от избрания режим:

 • активен и пасивен (в режим Фол/Вега)
 • ръчни, крачни и челни електроди (при Експрес диагностика)

*** Апаратът не е медицинска апаратура и не се ползва с медицинска цел.

ЦЕНА: Биорезонансна диагностика с ДИАЛОГ НОВА – 70 лв.

Биорезонансен диагностика с БИОСПЕКТ 21

Диагностика по органи и системи

 • предоставя информация с ДОСТОВЕРНОСТ ДО 95%. Изследва всеки орган на тялото. Дълбочината на процеса преминава през изследване разрез на орган, изследване тъкани на микроскопско ниво, изследване на клетъчно ниво, ядро на клетката – до молекула ДНК и отделен ген! Получавате информация за енергийното ниво на всеки процес във вашето тяло.

Състояние на опорно двигателен апарат

 • от гръбначния стълб са изходите за всички нерви, които инервират цялото тяло. При дискомфорт в областта на гръбнака, се нарушават функциите на гръбначномозъчните нерви и органите, които те инервират. Човек не може и да се досети дори, че един или друг проблем може да е свързан с проблеми в гръбначния стълб. БИОСПЕКТ 21 дава информация за състоянието на гръбначния стълб и гръбначномозъчните нерви.

Вега тест за най-подходящите храни

 • с какво да се храним и кои храни могат да подобрят нашето физическо състояние? На принципа на биорезонанса, БИОСПЕКТ 21 дава точен отговор, под форма на списък с храни. Получавате информация кои са най-добри, кои са неутрални и кои са неподходящи за вашето здраве!

Диагностика за микроорганизми

 • получавате пълна информация за наличните микроорганизми – вируси, бактерии и паразити в организма ви. Ще получите възможност за избор на следващите си действия – за профилактика и терапия.

Диагностика на биохимичния статус на кръвта

 • наличието или липсата на определени елементи в кръвната плазма, е информация за наличие на различни процеси в човешкото тяло. Ще получите информация за това, кои елементи на кръвната плазма са извън норма и какво е добре да предприемете за тяхното нормализиране.

Биорезонансна терапия

 • Освен за диагностика на състоянието, БИОСПЕКТ 21 е създаден и за корекция/терапия. Функцията МЕТАТЕРАПИЯ позволява резонансна корекция на всеки орган, който се нуждае от това. За целта се провеждат поредица от сеанси, при което хармонизиращият ефект се постига без наличие на химични продукти, бързо и в дълбочина.

Репринтер

 • Заготовка на продукти за енергийна и информационна корекция на състоянието. Изготвеният продукт е под форма на кристални гранули /захар/, вода или спирт. При приемане, хармонизирането се постига бързо и в дълбочина. Така приготвения продукт, може да се използва и за отстраняване на налични микроорганизми в тялото – вируси, бактерии, паразити. 

Тест за енергийна съвместимост

 • Уникална функция на БИОСПЕКТ 21, чрез която можете да направите изследване за енергийна съвместимост между вашето състояние и продукта, който искате да ползвате. Получавате информация за степента, в която продуктът /храна, лекарства, добавки, течности и пр./ влияе върху здравето ви – положително или негативно.

Ролята и мястото на човека, който анализира резултатите, е същността на това изследване. От начина, по който ще бъдат интерпретирани резултатите от изследването, зависи какъв ще бъде изходът от констатираното състояние.

*** Апаратурата не е медицинска и резултатите са напътстващи.

ЦЕНА: Изследване с апарат за Биорезонансна нелинейна диагностика БИОСПЕКТ 21 – 85 лв

Комбинирано изследване с Диалог Нова + Биоспект 21 – 99 лв.