БИОМЕДИС ВАРНА-БМВ

Болестта е информация за посоката, в която трябва да се движим

Всяко заболяване е информация. Информация от физическото тяло, показваща на болния връзката между неговото страдание и дисбаланса в конкретна област на неговата психика. Обикновено подобни дисбaланси се предизвикват, когато човек през дълги периоди от живота си, отказва да приеме определен тип информация, която има значение за развитието на неговия характер.

Всеки орган е свързан с точно определени качества и процеси в развитието на човешката личност. Когато пропуснем определена жизнена информация или откажем да работим с нея, свързаният с нейното приемане и отработване орган, започва да страда. Чрез заболяването, човекът получава информация с какво в живота си отказва да работи или е пропуснал. Това се моделира и се изразява в чертите на характера, вплетено е в неговите навици и привички. В крайна сметка, тези пропуски водят до заболяване.

 

В този смисъл, ние не лекуваме – нито болестта, нито човека. Анализирайики информацията от физическото тяло, ние даваме посока, в която човекът може да поеме и да се излекува сам. Болестта представлява блокирана енергия в болния орган. Когато тя затихне, енергията се освобождава и човек, мислейки си, че е оздравял, се втурва отново в ежедневието си със същите начини и средства, които е използвал преди разболяването си. Но едни и същи изразни средства, водят до едни и същи резултати – и болестта скоро се завръща.

 

Онова, което е нужно на всеки заболял човек, е нова посока! На мислене, на говорене и на действие. Човекът трябва да знае какво да прави с освободената след излекуването си енергия, за да се чувства здрав и болестта да не се завърне.

В това е „тайната“ на нашата работа. Като показваме блокажите в психиката, човекът насочва взор навътре в себе си. В този момент, лечението на ВСЯКА болест, вече е започнало!

Да се очаква, че това е достатъчно, за да изчезне страданието веднага, е несериозно. Процесите на възстановяване, дори и при 100% попълнена информация, продължават известно време. Това време е необходимо, за да може и тялото, след ума, да възприеме и усвои новото намерение и да започне да работи с него. В идеалния вариант, за това са необходими поне 40 дни. През този период, тялото се нуждае от подкрепа. Тази подкрепа се получава чрез въздействие върху него с различни физични и енергийни методи. Целта е подпомагане на телесните структури да приемат и усвоят по-безболезнено новата ситуация. В този период са подходящи енергийни, информационни и физически въздействия върху тялото (Биорезонансна диагностика, есенциите на д-р Бах, юмейхо), в посока балансиране и подкрепа на възстановителните процеси.

*** Всички методи и продукти, използвани в Холистичен център БИОМЕДИС ВАРНА-БМВ, могат да се използват като съпътстваща терапия при провеждане на лечение, назначено от лекар. Те не са медицински методи и лекарствени средства.

КОНСУЛТАНТИ

Д-р Ирина Малютина к.м.н, Москва

Един от водещите специалисти в света по енергоиниформационна медицина, обща медицина, природотерапия.

Консултант по биорезонансна терапия с индивидуални уреди Биомедис.

Д-р Сигитас Тейсерскис, Германия

Нутрициолог, член на Европейската академия по естествено здраве и Европеското научно общество – Консултант по възстановяване на здравето с нискомолекулни многокомпонентни пептидни биорегулатори – Myrealway и природолечение.

Д-р Елена Пащенко, Украйна

Водещ специалист по биорезонансна диагностика и терапия и диагностика по метода на ФОЛ.