Диагностика

Биорезонансна нелинейна диагностика
Експресна биорезонансна диагностика

Биорезонансната /квантова/ електроaкoпунктурна диагностика е иновационен метод, резултат от обединяването знанията на древната източна медицина, с възможностите на съвременните цифрови технологии. Тя позволява бързо, безвредно и нагледно да се оцени общото състояние на здравето на човека, с информацията за отделни органи и системи. Да бъдат оценени както процесите, протичащи вътре в организма, така и неговото взаимодействие с обкръжаващата го среда.

Традиционните диагностични методи изучават патологичните процеси, които вече съществуват на органично ниво. Електроакопунктурна диагностика позволява да бъдат фиксирани измененията в ранен стадий, когато болестта се явява във вид на енергиен дефект, преди в органите да са настъпили клиничните ѝ изяви. Това дава възможност навреме да се предприемат превантивни мерки и да бъде прекъснато развитието на заболяването.

Едновременно с това е възможно да се намали риска от погрешна диагноза, да се изключат много допълнителни изследвания, да се спестят време, болка и пари.

Биорезонанс

Биорезонансът е най-модерният неинвазивен метод, за прочистване на тялото от паразити, гъбични, бактериални инфекции и вируси, както и корекция на дейността на всички органи и системи, без нежелани странични ефекти върху организма и без употреба на лекарствени препарати.

Въздействието на уредите за биорезонс БИОМЕДИС, с които работим в център БМВ, е в състояние да унищожи напълно и да предотврати повторно появяване на болезнени последици и механизми, които предизвикват и поддържат Вашето заболяване, като:

– паразити,
– бактерии,
– вируси,
– едноклетъчни,
– плесени,
– стрес,
– депресии,
– токсини,
– блокажи и дисбаланси в организма,
– нарушения във вегетативната нервна система,
– лимфен застой,
– автоинтоксикации,
– автоимунни заболявания.
– Биорезонансът въздейства директно за отстраняване на първопричините за заболяванията на физиологично, енергийно и емоционално ниво и внася необходимите корекции. Регенерират се мускулни, костни и хрущялни тъкани.
– Усилват се собствените (физиологични) честоти и се отслабват патологичните такива.
– Отстраняват се всички патогени – паразити, бактерии, вируси и токсини.
– Усилва се имунната система.
– Стимулира саморегенериращите механизми в организма, при което възстановява нормалното хармонично състояние на органите и системите.
– Клиничните резултати показват степен на успешност на лечение от 75 до 95%.

Юмейхо (Сайонджи) масаж

Това е специален комлекс от над 100 вида манипулации, включващи наместване на стави и гръбначни прешлени, специален масаж по енергийните меридиани на тялото и на мускулатурата, с цел възстановяване на самолечителните способности на организма.

Само един или двама на 10 000 души имат хълбочни кости в правилна форма и положение. Ако сравним човешкото тяло със сграда, хълбочните кости са основата, а гръбнакът е колоните. Ако хълбочните кости са разместени, гръбнакът се изкривява. Прешлените, ако са разместени, започват да притискат гръбначния мозък и след това основите на гръбначните нерви. В резултат на това, се получават болки в притиснатите части или смущения в органите, които се управляват от тези нерви. Освен това, разместените прешлени опъват лигаментите и мускулите, препятствайки циркулацията на кръв и лимфа. Всичко това е причина за много неразположения и болка.

Юмейхо е източен специален масаж, определян като хълбочно-изправящ, притискащо – разтриващ масаж с дълбочинно въздействие върху мускулите и ставите. Въздействието на масажа е от първия шиен прешлен, до пръстите на краката и ръцете и включва обработване на всички мускули и стави на тялото.

Крайният резултат е възстановяване симетрията между гръбначния стълб и кръстцовата кост /90 градуса/.

Подпомага подобряването при над 190 заболявания. В комбинация с Нефритен термомасаж, се явява най-доброто познато средство за отстраняване проблеми на гръбначния стълб и гърба от различно естество – дископатии, дискови хернии, невралгии, плексити и пр.

На изток наричат метода “Божествен японски масаж” и „Чудото на ХХ век”.

Проблеми и заболявания, повлияващи се от Юмейхо:

– изкривяване на гръбначния стълб /сколиоза, кифоза/,
– дископатия,
– дискова херния,
– болки в гърба,
– плексит,
– невралгии,
– мигрена,
– детска церебрална пареза,
– коксартроза, гонартроза,
– ишиас, лумбаго,
– главоболие,
– палпитация,
– след инфарктно състояние,
– разширени вени,
– аритмии, хипертония,
– хипотония,
– наднормено тегло,
– затлъстяване,
– парези,
– апатия, депресия,
– мускулна атрофия,
– миозит,
– полова слабост, импотентност,
– нередовен месечен цикъл,
– менструални болки,
– безплодие и много други.
Юмейхо се изпълнява върху специален матрак, в удобни дрехи – спортен екип, клин, чорапи.

Юмейхо при нас се предлага в две разновидности – „Стандарт“ и „Частичен“.

В частичния масаж е добавен Нефритен термомасаж Мигун и включва цялостно наместване на гръбначен стълб и стави. Разликата от „Стандарт“ е продължителността и обработката на меките тъкани, която се извършва с Нефритения термомасаж Мигун.

Рейки

Рейки на Атлантида е древно лечителско изкуство, чиито корени се крият в знанието, завещано ни от Атлантида. „Традиционното” рейки, преоткрито от Микао Усуи през 18 век, е развито и допълнено със знанието на Атлантида от Екхарт Щром.
Буквално Рейки означава лечение с висша, космическа (рей) енергия (ки). В наши дни е добило популярност по цял свят, като лечение с полагане на ръце.
Прилага се от обучен и иницииран рейки лечител.
Рейки е цялостно лечение и възстановява тялото, духа и душата. Затова може да се прилага при широк кръг заболявания и е с клинично доказани резултати.

Есенции на д-р Бах

Цветята на Бах са биоенергийни еликсири-тинктури, наричани „цветни есенции“- капки за пиене и за външно приложение.
Методът за балансиране с 38 вида ЦВЕТЯ НА ДИВОРАСТЯЩИ ДЪРВЕТА, БИЛКИ И РАСТЕНИЯ, които Бах нарича „растения от най-висш енергиен порядък”, е насочен към емоционално балансиране, лесен е и ефективен.
На емоционално ниво човек е здрав, когато положителните емоции създават чувството за щастие. Всяка небалансираност и негативни чувства, се отразяват на нервно-психичната система – на емоционално ниво започват процеси, които се отразяват във физическото тяло, с различна степен на проявление.
Методът се използва за балансиране на взаимовръзката УМ/ЕМОЦИИ/ТЯЛО.
Методът на д-р Бах разглежда психосоматиката на болестта, представлява мост между медицината и съвременната висша психотерапия, за практическо ползване от всеки – за здраве и хармония в живота.
Капките-концентрати помагат от стресови и депресивни състояния, до хронични и нелечими заболявания. Методът на д-р Бах се използва за балансиране енергийната система на индивида, за защита от нездравословни вибрации, за облагородяване
характера на личността, за духовнa трансформация.
Екстрактите от цветята действат чрез фини нематериални импулси, като предават специфична, високочестотна информация, която стимулира умствените и емоционални сили на човека.

Нефритен термомасаж МИГУН

Термомасажите с термомасажно легло MIGUN, са уникални по своя замисъл и действие.

С 6 масажни глави, изработени от нефритен камък, масажорът извършва 5 вида масаж в една процедура. Чрез променливата геомтрия на главите, в една процедура вие получавате акупунктура, акупресура, хиропрактика, класически масаж и мокса. Нагряването на нефритените глави и въздействието на нефритените камъни, прави усещането ефективно и незабравимо.

Незаменимо средство при възстановяване от проблеми на гръбначен стълб, психика и стрес.

Лимфодренаж (Пресотерапия)

Модерен, ефективен и безболезнен метод, със силен оздравителен ефект, за премахване на целулит и мастни натрупвания по тялото.
Активира пасивната част на кръвообръщанието – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите съдове(ДЕТОКСИКАЦИЯ).
Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект.
Действието е съсредоточено върху венозния и лимфния поток, започвайки от глезените и преместващо се последователно до горната част на бедрата.
Апаратът подобрява прочистването на извънклетъчните течности (ДЕТОКСИКАЦИЯ), премахва подуване и отоци, облекчава умората на краката и подобрява кислородния поток през цялото тяло.

Препоръчва се при:

– целулит
– затлъстяване
– при тежест и умора в краката в резултат на нарушено кръвообращение
– отоци по крайниците
– Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.