ИМУНИТЕТЪТ – ПЪТ КЪМ ДОБРУВАНЕ

Димитър ДИМИТРОВ

Отново сме в преходен сезон. От дългото и топло лято, към непредсказуемата зима. И ако за времето смяната на сезоните е най-естественото нещо, то за човека и неговото добруване, са нужни някои подготвителни действия.

Нашата цел е да насочим Вашето внимание към запазване на здравето в състояние, в което ще можете да вършите ежедневните си ангажименти свободно, без притеснения от ограниченията на болестите.

Скоро започва Рождественският пост. Замисляли ли сте се защо постите са в края на един и началото на друг сезон? Да, това е свързано с нашето здраве.

Човешкият организъм натрупва определени продукти, които са резултат от начина, по който човекът живее – мисли, действа, храни се. Когато правим едни и същи неща, мислим и се храним по определен начин, в тялото ни се натрупват вещества, които съответстват на поведението ни. Наричаме ги токсини.

За всеки сезон, ние имаме различни нагласи, свързани с неговите изисквания – цели за действие, начин на обличане, начин на хранене. И докато сезонът е наличен, действията ни са почти регламентирани, резултатите в телата ни са почти предвидими.

Когато дойде ред да се сменят сезоните, всичко, свързано с предния сезон, постепенно се заменя с изискванията на следващия. Човешкият организъм претърпява промяна, която независимо от нашите настроения, се осъществява по заложени в телата ни закони.

Два са начините да преминем през тази пренастройка на телата, при смяната на сезоните.

Единият включва разбиране и подготовка за предстоящите промени, ако сте сериозно ориентирани към здравето си.

Това изисква малка подготовка. Добре е да се премине през кратък процес на детоксикация. Намаляване на храненето, с ограничение на някои храни, които иначе сме консумирали. Добре е да се изключат за 20-тина дни захарните изделия, млечните (без кисело мляко). Да се намалят силно тестените и да се премине към салати и варива. Алкохолът не е добър съюзник в този период, както и оцета. Ако имате изпитана диета, сега е момента да я приложите.

След преминаване на този период – от 14 до 21 дни, започнете да се храните отново по нормалния за Вас начин, като правите това постепенно.

През този период е добре да се практикуват гимнастически и други упражнения, спорт, като е добре да не претоварвате тялото си. Топли басейни и други СПА процедури, могат да помогнат да се чувствате добре.  

След като сте почистили така тялото си, то е готово да премине към новата Ви настройка по-леко и без напрежение. Неговият имунитет е здрав и системите за контрол работят изправно. Но не забравяйте, че този процес се ръководи от Вашата психика и нейният баланс/дисбаланс се отразява пряко на състоянието на тялото Ви.

Вторият начин да се настрои тялото към новия сезон, е за онези, които не са ориентирани към предприемане и спазване на ограничения в храненето или в промяна на ежедневния режим. За тях сме подготвили предложение, което ще помогне на тялото да се адаптира към промените в средата, независимо от запазване на психологичните настройки.

Комбинацията от ПЕПТИДИ (пептидни биорегулатори), която Ви предлагаме, ще осъществи детокс на тялото, баланс на нервната система и подсилване на имунитета.

По Ваши предпочитания, продуктите могат да се вземат и самостоятелно.

  1. detoxi Tide Plus
  2. flatu Tide Plus
  3. nerves Tide Plus

A ако сте предразположение към проблеми с дихателната система – хрема, гърло, бронхи, бял дроб, включете и immune Tide Plus.

Koмбинацията от пептиди влияе благотворно върху процесите в тялото и повдига нивото на имунитета на човека. A имунитетът като цяло, е път към човешкото добруване!

Вижте всичко за пептидите на

https://zdravnovesie.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/%d0%bf%d0%b5%d0%bf%d1%82%d0%b8%d0%b4%d0%bd%d0%b8-%d0%b1%d0%b8%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b3%d1%83%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8/%d0%b8%d0%bc%d1%83%d0%bd%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0/immunetide-plus-%d0%bf%d0%b5%d0%bf%d1%82%d0%b8%d0%b4%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b8%d0%bc%d1%83%d0%bd%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0/

Ако имате вече започнал проблем, в КЪЩАТА НА ЗДРАВЕТО ще Ви предложим биорезонансна диагностика, след която ще получите предложение за възстановяване на здравето с алтернативни и безлекарствени методи.

Бъдете здрави!