КЛЕТЪЧНО ПРЕЧИСТВАНЕ

Димитър ДИМИТРОВ

В нашата практика, сме въвели някои определения, които дават информация за отношението ни към здравето.

„Болестта не се предизвиква от недостиг на нещо в тялото, а от излишъците в него“.  

Клетъчно пречистване е процес, в който клетката се изчиства от всички натрупани токсини, както и от причинители на заболявания. След клетъчно пречистване, тялото се чувства здраво и щастливо.

Има защо да смятаме така.

Когато в тялото навлезе болест, започват промени в неговата биохимия. Те може да се дължат на различни фактори, но ходът им следва определени правила. Например, независимо кой орган и ситема боледуват, първите нарушения в тялото, се засичат в храносмилателната система. Нарушенията там могат да бъдат единични или последователни, но резултатът винаги е един и същ – увеличаване на междинните продукти на обмяната, които не могат да бъдат разградени и изведени от тялото. Това състояние е познато като интоксикация.

Установили сме няколко етапа, предшестваши и развиващи този процес.

  • Наличие на паразити, бактерии, вируси или гъбички, в храносмилателния канал.

Те всички ползват необходимите на тялото субстанции и елементи и го оставят в недостиг. На ензими, витамини, минерали и пр.

  • Тяхната липса задълбочава нарушенията в храносмилателния процес, което води до задълбочаване нарушенията в биохимичните алгоритми на тялото.

Все повече вещества, нужни на тялото намаляват или изчезват, което води до преминаване на следващ етап от нарушения в храносмилането.

  • Нарушава се производството на стомашния сок.
  • Намаляват панкреатичните езими, ако има паразити в жлъчните пътища и черния дроб, се нарушава и тяхната функция.
  • Следва нарушена резорбция на хранителни вещества от чревната лигавица, а като усложнение може да се достигне и до повишена пропускливост на чревната стена.

Това е началото на процеса. Ако той бъде хванат на време, което е напълно възможно с нашите методи на диагностика, болестният процес може да бъде спрян и овладян. Ако се отнесем нехайно към симптомите на нарушено храносмилане, процесът може да се задълбочи и да премине във фаза болест.

Какво препоръчваме, при констатирани проблеми:

БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА за установяване естеството на проблемите. Несложен, но високоефективен процес, при който за около 90 минути се получава информация не само за телесните проблеми, но и за процеси в психиката, които ги предизвикват.

След това идва ред на лечението:

  • Първо и най-важно – ДЕТОКСИКАЦИЯ:

= изчистване на всички паразити! Докато имате в телата си паразити, бактерии, вируси и гъбички, няма как да стабилизирате обмяната на веществата в организма си.

Това извършваме с апарат за биорезонансна терапия и антипаразитен комплекс.

= ПЕПТИДИ – това са продуктите, с които завършваме процеса на възстановяване структурата и функцията на засегнатите органи и системи. За разлика от всички останали хранителни добавки, пептидните биорегулатори действат и ЛЕЧЕБНО, когато процесът е напреднал. Механизмът им на действие е уникален и резултатите са повече от много добри.

  • КАПКИ на д-р БАХ – Ако не балансираме психиката, като генератор на управлението на здравето, тя ще продължи да генерира болест така, както е предизвикала и настоящата такава. Есенциите на Бах, в комбинация с подходящо изчистване на тялото, са великолепно средство за възстановяване, контрол и управление на здравето.
  • В зависимост от проблема, назначаваме и различни масажни техники, с цел раздвижване на енергията във физическото тяло.
  • За домашно, препоръчваме специфични режими на хранене, според проблема, установен на прегледа.

Описаните мерки обхващат първия етап от лечебното възстановяване. което сме нарекли КЛЕТЪЧНО ПРЕЧИСТВАНЕ. В огромен процент от случаите, това е достатъчно, за да се почувства човек не просто добре, а балансиран, енергизиран и зареден с желание за следване на своя път.  Ако има основно заболяване, с него се заемаме след контролния преглед, който следва лечението след първия етап.

Здравето е лична отговорност на всеки!

Човек се лекува, докато е здрав!

Това са твърдения, чиято истинност сме проверили в практиката.

Ако и Вие мислите така, ние сме на Ваше разположение!

🙂