ЗАЩО Е НУЖНА ПРОВЕРКА НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПРОВЕДЕНОТО ЛЕЧЕНИЕ

Димитър ДИМИТРОВ

Когато ходим на лекар, отиваме по определена причина, с определен конкретен проблем. Най-често, това е свързано с болка в определена област на тялото или орган. При това, носим и своето подсъзнателно очакване, изписаните лекарства да ни помогнат. Да премахнат болката до няколко дни, утре, а ако е възможно – и веднага.

И това се случва често, ако е поставена правилна диагноза и са предписани подходящите лекарства. Защото тяхната цел, е точно тази – да премахнат болката.  

Ако погледнете в сайта ни информацията за нашия подход при лечение на заболяванията, вероятно ще Ви направи впечатление, че ние не акцентираме само върху конкретния проблем. За нас е важно състоянието на цялото тяло, затова и Биорезонансната диагностика се провежда на цялото тяло.

Като използваме връзките в него, дадени ни от източната медицина, ние добре се ориентираме от кой орган идва заболяването и към кой друг върви. Има закономерности, които са общи за всички и познаването им може да помогне на тялото да се справи самостоятелно, с минимална помощ отвън.

Ефектът от лечението при нас не се изразява единствено в премахване на болката. Това дори не е цел в работата ни. Целта е органите да заработят в синхрон, а взаимодействието между тях, да доведе до излекуване на болестта, която винаги  нарушава това взаимодействие.

Понякога процесът е продължителен и се изисква от лекувания търпение. Да се довери на принципите и методите, които използваме и за които говорим много по време на диагностиката, и да изчака търпеливо тяхното приключване.

Ефектът от терапията е много висок, надминава 90%!

Скоро имахме следния случай.

На диагностика дойде човек, който имаше много проблеми, сред които се открояваше един. Той беше съпроводен със силна болка и дискомфорт.

Още след първите няколко процедури с апаратите за биорезонансна терапия, острата болка изчезна и човекът се почувства много добре. След това работихме за почистване на тялото от паразити, бактерии, вируси и гъбички. Подкрепихме нуждаещите се органи с различни средства, включени в нашия метод, който сме нарекли „КЛЕТЪЧНО ПРЕЧИСТВАНЕ“.

След определено време, аз започнах да виждам промени в този човек. Лицето му се изчисти и придоби здравословен вид, настроението му се подобри, излъчването му стана по-свежо и енергично.

Остана обаче проблем, свързан с определен дискомфорт и неудобство, който не можехме да решим. За него бяха нужни допълнителни изследвания, които клиентът ни отказва да направи.

21 дни след приключване на лечението, имаме практика да провеждаме контролен преглед за проверка на резултатите на всеки пациент, за да установим ефекта от терапията.

При проверка на документацията установих, че въпросният клиент не е дошъл на контролния си преглед. Обадих му се и в разговора установих, че това се е случило, защото основният проблем, заради който е дошъл, не се е решил. Ставаше дума за проблема, за който бяха нужни допълнителни изследвания. По време на разговора, от него лъхаше усещане за неудовлетвореност.

Въпреки неговата позиция, аз го поканих да направи контролния преглед, като му споделих своите наблюдения за него, още от времето на терапията. Той се съгласи и дойде.

След като сравнихме резултатите се оказа, че ВСИЧКИ проблеми, с които е дошъл при нас, или са изчезнали, или състоянието по органи и ситеми, се е подобрило – от 3 до 5 пъти!

Това е много висок резултат, който обсъдихме с него и той потвърди, че се чувства далеч по-добре, по-енергиен и по-спокоен, от преди това. Но останалият в тялото проблем, се е оказал решаващ за решението да пропусне контролния преглед.

След като видя сравнението, човекът видимо подобри настроението си, усети се задоволство от това, че резултатите са в пълен синхрон с неговото усещане, състояние, настроение. Проверката на резултатите даде своя положителен резултат.

А ние си за пореден път разбрахме, че докато вниманието на човека е насочено към определен проблем, свързан с болка или силен дискомфорт, той не си дава сметка за допълнителните резултати, които постига, докато е търсил решение на основния си проблем.

Още веднаж се срещнахме с онова, което много пъти сме наблюдавали – информираността на човек, особено за позитивните му постижения, е много необходима, за да се чувства удовлетворен, успешен, омиротворен!

Бъдете здрави!