ПАПИЛОМНИТЕ ВИРУСИ

Димитър ДИМИТРОВ

С биорезонансната терапия е възможно да се отървете от папиломните вируси.

Борбата с вирусите в човешкото тяло, за сега е непосилна задача за съвременната западна медицина. Лекарствата, които се предписват, имат за цел да засилят имунитета на човека, но въздействието им върху вирусите, е незначително.

Все по-голям става делът на вирусите, които предизвикват сериозни заболявания. Все по-често се твърди, че в основата на много разпространени болести, стоят вируси. А лечението им в повечето случаи е симптоматично и прогнозите не са особено добри.

Такъв е случаят с папиломните вируси при човека – HPV.

Те стоят в основата на гинекологични проблеми при жените (ерозия на маточната шийка, полипи), както и при проблеми с кожата, когато се образуват единични или множество папили, познати и като брадавици.

В различните случаи, тези заболявания могат да доведат до проблеми със здравето, с не особено благоприятни последици. Основният проблем за медицината, е ракът на маточната шийка.

Какво се предприема в КЪЩАТА НА ЗДРАВЕТО, ако сте предразположени или имате симптоми на инфекция с ХПВ.

Когато има наличие на вируси по принцип, в частност на човешки папиломни вируси, се предприемат въздействия в две направления:

  1. Въздействия върху средата, която създава условия за развитие на вируса. Това включва изчистване на тялото от паразити, бактерии, гъбички. Особен акцент се налага върху храносмилателния тракт, начина на хранене, движението.
  2. Унищожаване на човешките папиломни вируси и още няколко вируса, които действат в „съдружие“ с него  – херпесен вирус, Епщайн-Бар вирус, цитомегаловирус и др.

Тук е мястото да отбележим, че за бирезонансния метод на терапия, унищожението на вирусите не е проблем. Програмите, с които работим, се справят отлично в случаите, когато сме открили наличие на човешки папиломни вируси, херпесни вирус, ЕБВ, цитомеголовируси и пр.

а

С апаратите за биорезонансна терапия (БРТ), успешно се унищожават голям процент от вирусите, в това число и човешките папиломни вируси.

а

Освен унищожавне на вредителите в тялото, с БРТ възстановяваме нормалната функция на засегнатите органи.

Освен биорезонансна терапия (БРТ), при лечението от папиломен вирус, се прилагат и допълнителни средства, които осигуряват продължителност на лечебния ефект.

В края на терапията, човекът се чувства добре, а ефектът продължава достатъчно дълго, често и завинаги. Продължителността му зависи от навиците и начина на живот на човека.

Ако имате предположение или симптоми за наличие на ХПВ или други вируси, стъпката, която е нужно да направите, е една и това е БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА.

Къде и защо да я направите, вижте ТУК.

Бъдете здрави!