Помагат ли пептидните биорегулатори ( пептиди ) за лечение на хормонални проблеми?

Димитър ДИМИТРОВ

Пептидите са биологично чист, натурален продукт, произведен от животински съставки. Използват се при лечение на всякакви заболявания, като съпътстващо или самостоятелно лечение.

Всички, по-често жените, страдат от хормонални дисбаланси. Нарушенията във функцията на щитовидната жлеза, яйчници, млечни жлези, панкреас, простата при мъжете, са толкова често срещани, че мнозина са започнали да приемат тези заболявания като нещо „нормално“ и още по-странно, като нещо неизбежно.  

Традиционното лечение, чрез приемане на хормонални препарати не дава особено добри резултати в повечето случаи и все повече хора търсят алтернативни методи да решат проблемите си. 

Има ли лечение за хормоналните проблеми, без да се приемат лекарства „до живот“?

Да, лечение има и то може да не е свързано с приемане на хормони.

Продуктите, които могат лесно да заместят хормоналната терапия, се наричат пептидни биорегулатори или пептиди. При подходящо съчетание, те могат да повлияят работата на хормоналната система и да коригират нейната дисфункция.

Пептидните биорегулатори, пептиди, са съчетание от аминокиселини, билки, минерали и витамини, подкрепящи органа, който искаме да излекуваме. Спецификата на тяхното действие , определя и много добрия резултат, при приложението им. Пептидите се прилагат с успех в лекарски практики като съпътстващо или основно лечение. 

При нарушение в работата на някоя от жлезите с вътрешна секреция, такива се откриват и в други. Ключът към решението е съчетано, цялостно въздействие върху хормоналната система, с подкрепа на всички жлези, които имат нужда от такава. Няма по-безопасно и непретенциозно средство за това, като пептиди. Като регулират функцията на хормоналната система, пептиди внасят в организма баланс и хармония, което човек преживява като здраве и радост. 

Повече за приложението на пептиди, можете да прочетете  ТУК и ТУК.

Вижте още за нас ТУК.

Пептиди се предлагат при нас, в Къщата на здравето, гр. Варна.

При въпроси или при необходимост, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните на фирмата.

Бъдете здрави!

КЪМ МАГАЗИНА