ПЪРВОПРИЧИНИ НА ЗАБОЛЯВАНИЯТА И РАБОТА С ТЯХ

Скъпи приятели!

Ако действително искаме да бъдем телесно и душевно здрави, то в началото трябва да разберем първопричините на заболяванията!

Ситуацията се облекчава с това, че първопричините на всички заболяваня, по принцип, са едни и същи, а се усложнява с това, че незнанието за тях, както правило, води човека към тежки последствия!

В такъв случай, човек често доверява своето здраве, без да знае за това, на недобросовестни специалисти или напразно харчи големи суми за съвършено безсмислено лечение, което освен това, дава сериозни странични ефекти!

Аз мисля, ще вие ще се съгласите с мен, ако кажа, че съвремена традициона и нетрадиционна медицина са прекалено комерсиални!

Лично аз виждам в тази ситуация за обикновения човек само един правилен изход, свързан с повишаване на неговата грамотност, относно заболяванията и тяхната профилактика, разбиране за тяхната първопричина, усвояване методите на алтернативната медицина за самостоятелно възстановяване на своето здраве, запазване здрав начин на живот и духовно развитие, с цел промяна на своето мислене!

Затовас голямо удоволствие, Ви каня на своя уебинар

«ПЪРВОПРИЧИНИ НА ЗАБОЛЯВАНИЯТА И РАБОТА С ТЯХ»

Където ние с вас за една вечер, успешно ще решим една от тези задачи!

Освен това по време на нашата среща, относно всека една первопричина, вие ще получите по един ефективен инстумент за работа с нея!

*************************************

КОГА: 8 октомври, 18.00-20.30 ч.

СВОБОДЕН ДОСТЪП!!!

За участие е необходимо да се свържете със Сергей и да заявите участието си ПРЕДВАРИТЕЛНО!

Свържете се с него на е-мейл svk-atlantis@mail.ru