СУХИ и УМОРЕНИ ОЧИ и пептидния биорегулатор VisionTAID PLUS

Димитър ДИМИТРОВ

Как пептидния биорегулатор VisionTIDE PLUS може да Ви бъде полезен?

Често Ви се е случвало вероятно, да чувствате влошаване на зрението в края на работния ден. Поради честото ползване на компютър, телефон или други устройства с излъчващи екрани, през последното десетилетие се появиха нови състояния, чиито проявления са определени като синдроми. Такива са синдромът на сухото око и синдромът на умореното око.

Много млади хора вече имат проблеми с очите и носят очила или лещи за корекция на зрението.  

Кои фактори влияят и са предпоставка за синдрома на сухото око и синдрома на умореното око. Това може да са:

  • Слабо осветление
  • Отблясъци от дигиталния екран
  • Неподходящо разстояние до екрана
  • Неправилна поза на седене
  • Некоригирани зрителни проблеми
  • Продължителен престой пред екран

Научни изследвания  показват, че докато хората работят на компютър, честотата на  премигването им намалява с около две-трети, което води до сухота и парене в очите.

Как да се справим:

Великолепен продукт за преодоляване не само синдрома на сухото око и синдрома на умореното око, а и някои възрастови изменения в очната структура, е пептидният биорегулатор VisionTIDE PLUS  .

Разбира се, естественият начин е да се предпазваме от вредните лъчения и продължителния престой пред екраните, но това не винаги е възможно, особено в днешно време.

Какво представлява пептидния биорегулатор VisionTIDE PLUS:

VisionTIDE PLUS е подсилен пептиден комплекс от животински произход, който активира клетките на различни структури на окото. Естествените пептиди участват в клетъчния метаболизъм на органите на зрението и подтикват синтеза на протеини, което влияе благоприятно върху функционирането на зрителния апарат. Употребата на пептидния биорегулатор допринася за нормализиране функционирането на органите на зрението, намалява риска от развитие на атрофия на очната ябълка и зрителния нерв, патологии в роговицата, лещата и ретината.

Приемането на пептидния биорегулатор се препоръчва за хора, които имат повишено натоварване на зрителния апарат (за защита на ретината от влиянието на джаджи, компютър и слънчева радиация, шофьори), с постепенно намаляване на яснотата и зрителната острота, напрежение на очите и зрителна умора. Той е ефективен като спомагателно средство в комплексната терапия и за профилактика на катаракта, заболявания на ретината, диабетна ретинопатия, макулна дегенерация. VisionTIDE PLUS намалява чувствителността на ретината към увреждане, свързано с възрастта, като по този начин предотвратява заболявания като глаукома.

Формулата на пептидния биорегулатор е обогатена с минерали, витамини, билкови екстракти, необходими за подобряване на функциите на зрителния апарат и подхранване на междуклетъчното пространство. Препаратът използва само естествени съставки, не съдържа вредни вещества и синтетични добавки, които биха могли да провокират появата на странични ефекти или алергични реакции.

Всички пептидни биорегулатори от листата на MyRealWay, са налични при нас, в КЪЩАТА НА ЗДРАВЕТО – БИОМЕДИС ВАРНА-БМВ. 

Повече за тях научете ТУК.

Повече за нас можете да видите ТУК.

При интерес, просто ни пишете ТУК или ни се обадете на телефоните на фирмата. 

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! 

КЪМ МАГАЗИНА