С НАСТЪПВАНЕТО НА ПРОЛЕТТА, ИДВА ВРЕМЕ ЗА ЗДРАВЕ. Клетъчно пречистване

Смяната на сезоните е определен шок за организма. Започва и се осъществява пренастройка на регулационните механизми в тялото, включващи и обработката на различните сезонни храни. Всяка такава промяна, е свързана с необходимост от извършване на действие, поне от две части:

  • Изчистване на тялото от натрупаните остатъци(токсини) през изтичащия период и
  • Подготовка и подпомагане промяната му към новия режим на работа, свързан с обработката на продуктите от новия сезон.

Тези процеси или по-скоро тяхното непознаване, стоят в основата на т.нар. пролетна умора, която може да се контролира и дори да не се допусне.

Това важи особено за онези организми, които са по-силно чувствителни към такъв вид промени и те по принцип не им влияят добре.

Предлагаме Ви вариант, който сме изпробвали и дава отлични резултати не само за адаптиране към сезонната промяна, но и за дългосрочно подобряване на здравето.

За да се чувствате леки, здрави и щастливи!

😊

В КЪЩАТА НА ЗДРАВЕТО, Биомедис Варна-БМВ, също сме разработили система за прочистване на тялото, която нарекохме

КЛЕТЪЧНО ПРЕЧИСТВАНЕ

Тя обхваща следните параметри на човешкото тяло:

  1. Прочистване от паразити, бактерии, вируси и гъбички – 15 дни

2. Психоемоционален баланс – 6 месеца

3. Възстановяване движението на енергията (респ. на течностите – кръв, лимфа) в тялото – еднократно (или повече, ако има необходимост).

4. Възстановяване сруктурата на органите, участващи в храносмилането и на тяхната функция – 2 месеца

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 1-3.jpg

Чрез КЛЕТЪЧНО ПРЕЧИСТВАНЕ изготвяме програми, в които съчетаваме въздействията на биорезонансната терапия, психичния баланс и средства за възстановяване структурата и функцията на органите (пептиди).

Когато са обхваната в един лечебен процес емоционалното състояние, телесната интоксикация и застой/нарушаване функцията на органите на храносмилателната система, процесът на възстановяване е многообхватен и цялостен.

За хората, на които не им достига време за специални грижи за себе си или имат повишена чувствителност към прехода между сезоните, можем да предложим програми за детокс, които включват не само изчистване на организма, но и възстановяване на всички органи, участващи в процеса на храносмилане и подобряване на тяхната функция.

Методът се прилага с продукти, придобити от естествен първоизточник, несъдържащи изкуствени химични компоненти.

Резултатът е гарантиран.