ХИПОАДРЕНАЛИЗЪМ – ОСНОВА ЗА СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ

Надбъбречните жлези произвеждат важни за здравето хормони – адреналин, норадреналин, кортизол и други, които на свой ред регулират отделянето на половите хормони естроген и тестостерон.

Основен активатор на надбъбречните жлези, е стресът. При стрес, те отделят допълнително количество хормони, например адреналин.
При продължителен стрес обаче, жлезите се изтощават от продължителното претоварване. Претоварване може да се получи и при силен стрес дори за кратко време. Пример е следродилната треска при жените. Малцина знаят, че тя се предизвиква от мощното изтощение на надбъбречните жлези, по време на раждането.

Когато жлезите са изтощени, вместо да функционират като часовников механизъм и да произвеждат хормони за всяка ситуация, те отделят твърде малко или твърде много хормони.

Хормоналните дисбаланси в половата система на жената, придружени с ерозия на маточната шийка и онкологични проблеми в млечните жлези и матката, се дължат на хроничното претоварване на надъбречните жлези и тяхното изтощение. 

Хипофуннкцията на надбъбречните жлези влияе върху дейността на щитовидната жлеза. Често в основата на тиреоидът на Хашимото и диабета, стои хипофункцията на надбъбречните жлези.

Не на последно място, хипофункцията на надбъбречните жлези, причинена от стресово претоварване, влияе и върху функцията на панкреаса, което често е последвано от диабет. 

Три от най-масовите заболявания при хората – онкология на яйчници, матка и млечни жлези при жените и на простата при мъжете, проблемите на щитовидната жлеза и диабета, се дължат на изтощение на надбъбречните жлези от постоянен продължителен стрес или от еднократно мощно, стресово преживяване.

Истинският хипоадренализъм се характеризира с постоянни приливи и отливи в отделянето на хормони.

Днес, поради ускореното и иизпълнено с напрежение ежедневие, много хора изпадат често в състояние на хипоадренализъм. Над 80% от земното население, е изпадало поне веднаж в това състояние.

Симптоми

Хипоадренализмът е придружен с един или повече от следните симптоми:

– Отпадналост
– Липса на енергия
– Затруднена концентрация
– Склонност към объркване и забравяне
– Пресипнал глас
– Лошо храносмилане
– Запек
– Депресия
– безсъние
– умора след ставане от сън
– желание за дрямка през деня
– постоянно изпотяване, дори и при леко натоварване.
– Замъглено зрение и разфокусиране на образите
– Постоянно желание за стимуланти (кафе, цигари, сладко)

Въздействие върху други жлези и органи

– възпаление или уголемяване на панкреаса
– сърце
– черен дроб
– централна нервна система
– мозък
– щитовидна жлеза

КАК ДА СИ ПОМОГНЕМ?

Пептидните биорегулатори на MyRealWay могат да свършат работа повече от всеки друг продукт.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПЕПТИДЪТ Adrenal TAID PLUS и как действа

AdrenalTIDE PLUS е комплекс от биоактивни естествени пептиди от животински произход, насочени към надбъбречните клетки и подобряващи тяхната функционална активност, като помагат за поддържане хормоналния баланс, чрез активиране собствените ресурси на организма. Ефектът на пептидите се засилва от минерали, витамини, билкови екстракти, които са част от биорегулатора и са необходими за подобряване функцията на надбъбречните жлези и ендокринната система като цяло.

 

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е AdrenalTIDE-600x425-1.jpg

 

Състав

• Пептиден комплекс NG/1 – Естествен премикс, състоящ се от 2-3 пептидно-свързани аминокиселини, получени от надбъбречна тъкан
• Сладък корен гол
• Витамин В1
• Витамин В2
• Витамин В6
• Витамин Ц
• L-тирозин
• L-триптофан
• Витамин В5
• калциев хидрофосфат
• Капсулата е направена от хипромелоза, специален стабилен полимер от растителен произход.
Препоръки за приложение
• Като спомагателно средство за нормализация хормоналния обмен при заболявания, свързани с нарушения във функциите на надбъбречните жлези;
• Като спомагателно средство пред и следоперативен период при операции на надбъбречните жлези;
• При продължително въздействие на професионален и психоемоционален стрес, при състояния след екстремални стресови натоварвания;
• За възрастни хора, за поддръжка функциите на ендокринната система.

ВИЖТЕ ВСИЧКО ЗА Adrenal TIDE PLUS ТУК!

В комбинация с други пептиди и процедури, които можем да Ви предложим в Къщата на здравето – БИОМЕДИС ВАРНА-БМВ, може да се постигне добро възстановяване енергетиката на организма и да се чувствате здрави, работоспособни и щастливи.

Бъдете здрави!

КЪМ МАГАЗИНА