Кана за водородна вода и за вортекс вода БИОГЕНИС

 

Каната за водородна вода произвежда обогатена с молекулярен водород вода, който към момента е най-мощният антиоксидант, познат на науката. Активният молекулярен водород неутрализира свободните радикали, подобрява кръвообращението, алкализира артериалната кръв, има подмладяващ ефект, подобрява имунитета и отделянето на токсини.

Богатата на водород вода, има по-висока антиоксидантна сила от всички витамини А, С, Е, зелен чай и други, приемани като хранителни добавки от човека.

Каната за водородна и вортекс вода е за първи път представена на българския пазар от Биогенис. Фирмата се е постарала да постигнем изключително ниска цена, така че каната с лечебна вода да присъства във всеки дом и всеки да има шанс за по-добро здраве. Необходимо е да пиете по 1.5 до 2 литра Биогенис вода и след месец ще усетите разликата във вашето подобрено психо-емоционално и физическо здраве.

За да предпазим тялото си от разболяване или да му помогнем само да се излекува, е достатъчно да пием Биогенис водородна вода.

Водородната вода и вортекс водата помагат в следните ситуации:

  • Хора с висок стрес, хронична умора, злоупотреба с храна и алкохол, лекарства, наркотици и др.
  • Хора в напреднала възраст. Доказано е че молекулярния водород забавя стареенето и предпазва от Алцхаймер, Паркинсон и други дегенеративни заболявания
  • Хора, които искат да имат здраво тяло.
  • Професионални спортисти  и аматьори за намаляване на оксидативния стрес след тежки натоварвания и бързо възстановяване
  • При злоупотреба с алкохол  и нездравословни храни.
  • Редовно спортуващи хора Увеличава жизнения ресурс и оптимизира кислородния обмен и клетъчното хранене
  • Бременни жени и кърмачки.  Пречиства кръвта и отстранява вредните свободни радикали, с което предпазва плода от интоксикация.
  • Рискови пациенти.
  • Препоръчва се при пациенти, прекарали или с риск от инфаркт и инсулт, онкологични заболявания, диабет.

Водородната вода и вортекс водата са евтино лекарство от природата за всички хора

За да подпомогнем Вашия път към здравето, Холистичен център Биомедис Варна-БМВ Ви предлагаме да си закупите Биогенис кана за вортекс и водородна вода . За всеки, закупил такава, отваряме телефонна линия за консултация.  Можете да изпращате вашите запитвания също и чрез формата за контакт в сайта ни: https://biomedisvarna.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/

КЪМ МАГАЗИНА