ПРОБЛЕМИ С ГРЪБНАЧЕН СТЪЛБ

Димитър ДИМИТРОВ

Боли ли Ви често гърба? В областта на кръста, на шията, на лопатките? Или просто болката се мести и обикаля различните му части, че и по ставите на ръцете и краката?

Да, това са най-често срещаните проблеми в ежедневието.

Прекаленият стрес, тежкото физическо натоварване, прекалените спортни натоварвания, усещането за психическа тежест, нерешените проблеми, които засилват вътрешното напрежение, увеличават вероятността да се появят болки в гръбначния стълб.

Тъй като болките в гръбнака не са непоносими (дори и при сецване, те постепенно намаляват и стават поносими), човек не им обръща сериозно внимание, поне в началото. Нещо повече – хората свикват с тази болка и престават да я отчитат като проблем. И не си дават сметка, че това винаги води до сериозни последствия. Различен е единствено срокът, след който те се проявяват.

Постоянното налягане (физическо и психическо), води до притискане на междупрешленните дискове. Стените им постепенно започват да се пропукват и през тези микропукнатини, хрущялоподобната течност започва да си проправя път за излизане навън. В началото се оформят т.нар. протрузии, впоследствие се формират и дисковите хернии. Ако човекът не обърне внимание в този момент на проблема, херниите стават необратими, радикулитите (възпалението на нервните коренчета) зачестяват и стават постоянен спътник. Това се усеща като постоянна, в началото по-тъпа, впоследствие все по-осезаема и остра болка. С годините, такъв процес може да премине в пълна дегенерация на хрущялните дискове, хронични хернии, образуване на шипове и по-тежки състояния, които могат да доведат в крайната си фаза и до обездвижване.

Какво е решението.

ЮМЕЙХО ТЕРАПИЯ

За повече от 15 години работа по решаване на тези проблеми, не смe открили по-добра система за лечение и възстановяване на гръбначния стълб, от ЮМЕЙХО ТЕРАПИЯ.

Това е японски метод за наместване идеалната симетрия на тялото, която се дава от гръбначния стълб и линията на хълбочните кости. Двете трябва да са под ъгъл от 90 градуса.

С похватите на юмейхо терапия, напрежението върху междупрешленните дискове се отнема, и се възстановяват разстоянията между прешлените. При това се образува вакуум, който изтегля обратно, устремилата се навън хрущялоподобна течност на диска.

В твърде активната си практика, с юмейхо терапия сме помогнали на хиляди хора, в т.ч. и на такива, на които е било предложено смяна на тазобедрени стави. Много от тях са живи и здрави и до днес и проблемите им са останали далеч назад.

БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ

С навлизането на върховите технологии във всички сфери на битието ни, в т.ч. и в лечението на тялото, биорзонансната терапия заема все по-сериозен дял. Установяване честотните вибрации на различните части (органи, тъкани, клетки) на тялото, направи възможно лечението на различни проблеми в телата ни, чрез биорезонансно въздействие. В конкретиката на проблемите с гръбначния стълб, въздействието се изразява във възстановявне структурата и функцията на клетъчно ниво на прешлените, междупрешленните дискове, нерви, мускули, сухожилия, ставни капсули. При въздействие с персоналния апарат Биогенис например, възстановяването на гръбначния стълб е устойчиво и надеждно. Комбинацията между юмейхо терапия, нефритения термомасаж МИГУН и биорезонансното лечение с Биогенис, може да се окаже най-добрата възможност за всеки. 

Нашата препоръка:

При първи дискомфорти или болки, непременно им обърнете внимание.

Профилактично приложените юмейхо терапия, както и Биорезонансна терапия с БИОГЕНИС,  са винаги за предпочитане, пред лечебното им приложение.

Юмейхо терапия и Биорезонансна терапия с БИОГЕНИС помагат дори и тогава, когато нямате НИКАКВИ проблеми.

Ако се доверите на нас, обадете ни се по телефона, или ни пишете, за включване в графика ни.

Повече за Вашето здраве, можета да видите ТУК.

Можете да си закупите персонален апарат за биорезонансна терапия БИОГЕНИС на https://zdravnovesie.com/product-category/%d1%83%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5/