Антипаразитна програма EXTRACTcleansePLUS 

Димитър ДИМИТРОВ

EXTRACTcleansePLUS е един от новите продукти на компанията MyRealWay, с които, ние в КЪЩАТА НА ЗДРАВЕТО – Биомедис Варна-БМВ, работим вече много години. 

В човешкото тяло могат да живеят голямо разнообразие от паразити, най-често срещаните са чревни хелминти и червеи. Можете да се заразите с паразити по различни начини – чрез неизмити плодове, лоша чешмяна вода, лошо пържено месо. Освен в червата, паразити могат да се открият и в други органи – белите дробове, черния дроб, мозъка, мускулите, като увреждат сериозно органите. Използването на правилните лекарства, може не само да предотврати появата на паразити, но и да има видим ефект при елиминирането на хелминти от човешкото тяло.  

Паразитите могат да живеят в червата в продължение на години, без да причиняват симптоми. Когато го направят, симптомите могат да включват следното:

 

  • Промени в апетита
  • Бруксизъм (Скърцане със зъби)
  • Храносмилателни нарушения
  • Анемия
  • Умора
  • Болки в ставите и мускулите
  • Проблеми с кожата
  • Проблеми със съня

Как да се тествате за паразити

 Има различни медицински методи за изследване. Но най-бързият тест за наличие на паразити, съпроводен с пълна диагностика на цялото тяло, остава БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА.

За кратко време получавате пълна информация за наличие/отсъствие не само на паразити, а и на бактерии, вируси, гъбички и на техния вид. Биорезонансната диагностика, която е основният метод на изследване и при нас в КЪЩАТА НА ЗДРАВЕТО – Биомедис Варна-БМВ, е с много висок процент на достоверност, достигащ до 95!  

След като сме установили наличието на паразити, следват мерки, с които да ги елиминираме от тялото. Стъпките са няколко и се провеждат последователно или едновременно, но днес ще Ви запознаем с един продукт, който може да се ползва и като лечение, когато са установени паразити, и като профилактично средство, което е добре да се приема веднаж до два пъти в годината, според начина на живот на човека.  

Един от най-добрите продукти за профилактика и лечение на паразити, е пептидният биорегулатор EXTRACTcleansePLUS.  

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА EXTRACTcleansePLUS   

Широкоспектърно средтство с антипаразитен ефект EXTRACTcleansePLUS, е натурален многокомпонентен комплекс от растителни екстракти, който подпомага прочистването на организма от токсични вещества и ларви на паразити, възстановява целостта и функционалността на лигавицата на стомашно-чревния тракт и нормализира чревната микрофлора. Благодарение на уникалната комбинация от 100% билкови екстракти от тиквени семки, корен от джинджифил и чесън, листа от папая, ананас, пелин, този комплекс осигурява ефективна борба срещу чревни паразитни инфекции.

EXTRACTcleansePLUS е широкоспектърно средство и не засяга само един вид червеи, а няколко наведнъж, поради което паразитите се унищожават на всеки етап от развитие и се отделят от тялото без негативни последици  

Компоненти на EXTRACTcleansePLUS : 

Екстракт от тиквени семки  (лат.Cucurbita pepo) – чрез съсдържащия се кукурбитин, тиквените семки са ефективно противоглистно средство и има противопаразитен ефект върху самите хелминти и яйцата – острици, кръгли червеи, Giardia, opisthorchis, свински, говежди и малки тении. Екстрактът от тиквени семки, освен противопаразитен има противоязвено, хепатопротективно, жлъчегонно действие; намалява пролиферацията на клетките на простатата; има противовъзпалителен ефект, особено при заболявания на простатата и отделителната система. 

Екстракт от листа на папая (лат. Carica papaya) – имат голям терапевтичен потенциал при язви и гъбични кожни заболявания. Имат антихелминтен и антигиарден ефект, премахват паразитите от червата, насърчават тяхното елиминиране без вреда за здравето, укрепват имунната система, облекчават възпалението, възстановяват ендокринната система, помагат за предотвратяване на тумори с различна етиология, включително рак на шийката на матката, гърдата, черния дроб, белия дроб, панкреаса, а ензимът папаин, който насърчава храносмилането и асимилацията на протеини, е включен във фармацевтичните продукти за подобряване на храносмилането . 

Екстракт от корен на джинджифил (лат. Zingiber officinale) – мощен естествен имуномодулатор и антисептик. Проявява противовъзпалително, бактерицидно, антимикробно, антиоксидантно, жлъчегонно действие. Горчивите ензими в корена, действат потискащо върху нервната система на паразитите, потискат тяхната дейност, правят невъзможно размножаването им, забавят растежа на бактериите, оказват парализиращо действие върху ларвите на хелминти. Коренът на джинджифил е ефективен срещу широк спектър от паразити. 

Екстракт от корен на чесън (лат. Allium sativum) – Има антимикробно и антибактериално действие срещу грам-положителна и грам-отрицателна флора, протозои, вируси, хелминти. Антипаразитната активност на чесъна се определя от отделяните от растението фитонциди – биологично активни компоненти, които имат силно антибиотично действие, убиват и подтискат растежа и развитието на бактерии и паразити. Чесънните фитонциди инхибират активността на някои туморни ензими, предпазват клетките от увреждане от свободните радикали и тежките метали. Чесънът повишава устойчивостта на организма към настинки и други инфекциозни заболявания; регулира процесите, свързани с регенерацията на кожата, почистване на порите на кожата; допринася за нормализирането на чревната микрофлора. 

Екстракт от ананас (лат. Ananas comosus) – Антипаразитното му действие във висока концентрация, се дължи на съдържанието на бромелаин в него – вещество с висока биологична активност и способно бързо да пречиства организма от паразити и техните отпадни продукти. 

Екстракт от пелин (лат. Artemisia absinthium) – Има значително антибактериално действие срещу повечето хранителни патогени; действа като важен антимикробен агент срещу много щамове на грам-отрицателни и грам-положителни бактерии, има способността да подтиска растежа им. При 100% концентрация, дава по-добър ефект, в сравнение с лекарството Albendazole. Високата антиоксидантна активност на екстракта от пелин, се дължи на високото съдържание на флавоноиди. 

Екстракт от корен на Smilax (Sarsaparilla) (лат.Smilax) – Широко използван в медицината и има противовъзпалителни, дезинфекционни, диуретични, жлъчегонни, кръвопречистващи свойства; нежно премахва токсините от тялото, ускорява лечебния процес. Корените на Sarsaparilla съдържат сапонини, които чрез синергичен механизъм помагат на тялото да абсорбира по-ефективно други лекарства. Кръвопречистващите свойства на растението го правят незаменим при прием на тежки лекарства, подлагане на лъчева и химиотерапия. В традиционната медицина се използва за лечение на проказа, тумори, рак, псориазис и ревматизъм. 

Екстракт от кора на хлъзгав бряст (лат. Ulmus fulva) – Кората на дървото е с богат химичен състав и има изразено бактерицидно, диуретично, стягащо, обезболяващо, тонизиращо, отхрачващо, заздравяващо и омекотяващо действие. 

EXTRACTcleansePLUS е комплексно пречистващо средство, влияещо не само върху паразитите в човека, а и срещу множество бактерии и вируси. Това го прави универсален продукт, както за профилактика по време на различните хранителни режими, така и при лечение на остри и хронични заболявания.  

Още за действието на пептидните биорегулатори, можете да видите ТУК.

Повече за нас, вижте ТУК.

При интерес, можете да се свържете с нас.

Бъдете здрави!

КЪМ МАГАЗИНА